Om Oss

Föreningen Side By Side Lindance Nyköping, som bildades 28 februari 2007, är den första och enda linedanceklubben i Nyköping.
Målsättningen med hemsidan är att infomation ska gå ut till medlemmarna och andra i linedancesverige. Sidan ska om möjligt uppdateras åtminstone en gång i veckan så att informationen är färsk.

Under flikarna event och danstillfällen så hittar du olika evenemang i Sverige samt danstillfällen inom en radie av 10-12 mil från Nyköping/Linköping. Det finns också en länksida där du hittar alla klubbar i Sverige som har hemsida. Den uppdateras regelbundet så att alla länkarna fungerar.

Vill du själv att vi ska ta in något på nyhetssidan så hör av dig.
Vi har kontakter i och samarbete med andra klubbar så givetvis kommer också information
från dem att föras in på hemsidan.

Alla våra kurser har vi sedan 2007 haft på adressen Västra Trädgårdsgatan 53, Nyköping

Du når oss genom att använda e-postadressen: info@sidebysidenykoping.se eller mobil 070/3397277 (Marie)

2 comments on “Om Oss
 1. Monique Jacobsson skriver:

  Hej!
  Har betalt in kursavgift+medlemsavgift till nybörjarkursen i Linedance på tisdagar med start den 5/9-17.Det gäller Monique Jacobsson och Lise-lotte Jacobsson. Får man något bekräftelsemail eller är det bara att komma?
  Vänliga hälsngar Monique Jacobsson

 2. Gunnar Sellberg skriver:

  Hej Monique och Lise-Lotte!
  Ni är välkomna till kursstarten tisdag 5 september klockan 18.00. Vi finns på Västra Storgatan 53 två trappor upp. Det behövs ingen föranmälan utan det är bara att komma. Du får bekräftelse på inbetalningen.
  mvh
  admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Senaste kommentarer