Eva Solid VÄRLDSMÄSTARE! – Se foto

Eva Solid blev världsmästare i klassen novice guld vid WDM:s (World Dance Masters) tävlingar i Blackpool, England. Ett stort GRATTIS! Hon blev även 3:a i partners senior tillsammans med Anne Weman från Norrköping. Monika Åkerblom blev 4:a i partners open tillsammans med Charles ”Challe” Alexander Åkerblom Roskvist. Challe blev trea i koreografitävlingen (non-country intermediate) med dansen Wait Up For Me. Det var 17 deltagare i den klassen! Han har också hjälpt till med träningen av alla inför VM. Monika och Challe kommer från Linköping.

 

Challe, Monika, Anne och Eva i ”Team Sweden”

Eva, Anne och Monika

Här är  världsmästaren Eva Solid tillsammans med Anne Weman och Monika Åkerblom.
Bilden är tagen vid uppvaktningen i hamnen 14 augusti. Priset, det med jordgloben upptill, står på bordet framför Eva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*