Linedance på Ängstugans Koloniområde 30 juli

Side By Side bjuder in till linedance på den charmiga dansbanan i utkanten av Nyköping 30 juli 17.00-21-00. Dansbanan är under tak och har bra dansgolv. Vi börjar med Prova-på-dans kl 17 (gratis) för de som inte dansat tidigare och dansar därefter till danslista från ca kl.17.45 till kl 21. Var fjärde dans är önskedans! Önskar du på djfeed.net/sbs i förväg så har du störst chans att få med dina danser. Kostnad 50 kronor. Medtag egen fika. Toalett och pentry finns.
Följ Ängstugevägen till Koloniområdet som börjar där Bryngelstorp slutar och vägen övergår i grusväg.
Vid lekplatsen går Lekplansvägen upp till dansbanan, följ skyltningen.
Parkering finns längs Ängstugevägen lite längre fram.

Här är det! Karta
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*