Tack till alla som hjälpte till på vårfesten 16 mars

Ett stort tack till alla som hjälpte till på vårfesten: den duktiga festkommittén + de som hjälpte till i köket, de som som ställde i ordning lokalen och som plockade undan efteråt. Ett speciellt tack till Marie Sellberg som lagade maten, bakade kakor och ordnade efterrätten och ett stort tack till Kicki Barrén som offrade hela fredagen med att hjälpa Marie med maten. Ett stort tack också  till Jessica Boström som lärde ut Darren Baileys improver/intermediate-dans Reason To Stay    Reason To Stay  och sin egen nygjorda intermediate-dans Crazy Without You      Demo    (musik On My Own – Bishara). Sist men inte minst tack till alla dansare för att ni gjorde vårfesten så mysig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*